Werkwijze


Kennismaking

Zodra u contact met ons heeft opgezocht, zoeken wij naar een geschikt moment om bij u langs te komen. Tijdens deze kennismaking wordt het project besproken, alles wordt netjes ingemeten en de vragen die jullie hebben, kunnen gesteld worden. Verder geven wij waar nodig is, informatie en/of tips over de materialen die uitgezocht moeten worden.


Ontwerp en prijsindicatie

Nog geen inspiratie of loopt u vast met het ontwerpen van uw project? Geen probleem, met onze vakkennis adviseren we graag over het ontwerp. Ook denken we met u mee over de materialen voor het project. Hebben jullie al een ontwerp uitgetekend of in gedachten? Super leuk! Wij willen het graag horen om hier verder mee aan de slag te kunnen.

 

In de meeste gevallen is het mogelijk om tijdens de kennismaking een prijsindicatie te geven. Zo kunnen jullie alvast beslissen of de werkzaamheden, die wij gaan uitvoeren, binnen het budget vallen. U weet snel waar u aan toe bent en wij kunnen daarna eventueel aan de slag met de offerte.


Offerte met eventueel tekening

Wanneer u akkoord geeft op de prijsindicatie gaan we voor u aan de slag met de volledige offerte. Hierin staan alle werkzaamheden en kosten netjes in uitgewerkt. Bij interesse kunnen wij het ontwerp tekenen in 3D.


Akkoord voor uitvoering

Na eventuele aanpassingen aan de offerte, worden de werkzaamheden nog kort besproken. Bent u tevreden met de offerte? Dan kunnen wij op zoek naar de geschikte datum om de klus uit te voeren.


Uitvoering

Daar is het moment dat het project wordt uitgevoerd. Vakmensen komen dit realiseren. Tijdens de uitvoering wordt er zorgvuldig gewerkt, om jullie project naar wensen op te leveren.


Oplevering

De klus is geklaard. Nu kunt u optimaal gebruik maken van het afgeronde project. Tijdens de oplevering lopen wij met u een rondje om er zeker van te zijn dat alles naar wens is uitgevoerd.