Project Dordrecht 2



Deze achtertuin in Dordrecht is compleet vernieuwd. Aangezien er wat hoogteverschil was, moesten we hier creatief mee omgaan. Het leek ons en de klant een mooie oplossing om niet één trap te maken, maar verschillende opstappen. Zo zit er één bij de achterdeur, één halverwege in de tuin en één bijna aan het einde van de tuin. De klant heeft gekozen voor 60x60 tegels met aan de buitenrand roodbruine dikformaten. Deze dikformaten liggen ook aan het begin van de tuin, bij de poort. Om groen in de tuin te houden, hebben we 2 plantenbakken en 3 groenstroken verdeeld over de tuin. Om ervoor te zorgen dat het water goed weg kan stromen bij een regenbui, is er een goot geplaatst tegen de groenstrook bij de schuur. Ook mochten wij een nieuwe poort en schutting aan beide kanten plaatsen. 

Zo hebben wij weer een mooi project mogen afronden en kan de klant optimaal van zijn tuin genieten.